Classic kerámia grill

A klasszikus modell (grillező felület: ø46cm)

Classic kerámia grill teakfa asztallal

A Monolith Classic a legnépszerűbb modell. A rács átmérője 46 cm, tökéletes választás grillezéshez, füstöléshez, sütéshez, főzéshez, perzseléshez.

Hideg füstöléstől a steak sütéséig, a Monolith kerámia grill előnyei

Tartozékai a hőterelő kő és a melegentartó rács, füstölő sín és forgács adagoló szett, faszéntartó kosár, rozsdamentes acél rácsemelő. A Monolith egyedülálló rendszere általa a füstölő-chips - amivel elérhetjük a tipikus füstös BBQ ízt - könnyen adagolható a fedél felemelése nélkül. A füstölő-chipset egy rácsra helyezzük, amit betolva egy sínen a faszén tartályba kerül.

A Monolith Classic grill kapható fekete és piros színben, grillkocsival vagy kerámia lábbal, teakfa asztallal, és beépíthető szabadtéri konyhákba.

Széles körű a kiegészítők kínálata: öntöttvas rács, pizza kő, plancha, wok, gurulós grillkocsi, teakfa asztal és bambusz oldalasztal, stb., melyeket megtalálhat az eszközök oldalon. A Monolith Classic grill tökéletes szabadtéri konyha.

Monolith grill

MONOLITH-Grill “BASIC” Modell Új 2019-es termék

TERMÉKLEÍRÁS:

A MONOLITH Basic, a Classic modell átdolgozott/csökkentett változata, így a kedvenc grill modellje kapott egy kis testvért. A Classichoz hasonlóan a Basic is 46 cm-es rácsátmérővel rendelkezik, és a MONOLITH grillekhez hasonlóan a legjobb választás ha grillezésről, sütésről, füstölésről van szó.

A minőség szempontjából a Basic semmiképpen sem rosszabb, mint a Classic. Nyilvánvaló különbség a megváltozott megjelenése. A Basic nem rendelkezik a monolith forgácsadagoló rendszerrel, és a rozsdamentes acél csíkokat porszórt acélszalagokkal helyettesítették. Az opcionális kiegészítő grillel és a második rácsszinttel bővíthető grillterület elég nagy ahhoz, hogy egyszerre több edényt és oldalsó ételeket készítsen. A MONOLITH Basic a széleskörű kiegészítőkkel, mint a grillforgató, öntött rács, pizza kő, wok tartó és wok vagy nagyméretű öntöttvas lap, teljes értékű szabadtéri konyhává válik. A grill csak fekete színben kapható. Bambusz oldalasztalokkal.

Csak néhány előny:
A rendkívül hőálló kerámia lehetővé teszi, hogy a Monolith rácsot bármilyen szezonban és minden időben használhassa. A kerámia jó szigetelési tulajdonságai miatt a hőt órákig tartják, és a faszén fogyasztása nagyon alacsony. Nagyon gyorsan elérjük a főzési hőmérsékletet. A nagyon magas elérhető hőmérséklet miatt a monolith gyakorlatilag öntisztító. A grillezés után egyszerűen emelje fel a hőmérsékletet. Ezután egyszerűen leöblítheti az égetett zsír hamut és maradványait.
10 év garancia
Szín: fekete


Monolith Classic kerámia grillek fekete és vörös színben


Monolith Classic kerámia grillek lábakkal, fekete és vörös színben


Monolith Classic kerámia grillek teakfa asztallal, fekete és vörös színben

Alakítsa át a CLASSIC kerámia grillt szabadtéri konyhává a teakfa asztallal, melynek kerete és lábai horganyzott acélból készültek.
Az új 2018-as modelleknél már rozsdamentes nemesacélból készülnek a keretek és a lábak és a magasabb munkafelület kellemesebb használatot biztosít! Az asztal munkafelületet biztosít az étel előkészítéshez és a kiegészítők tárolásához. Két nagy görgő és a fogantyú könnyíti mobilitást. Az asztal mind a MONOLITH CLASSIC és LeChef grillhez rendelhető.
Asztal mérete (HxSzxM): 130 x 70 x 8 cm, súlya: 33 kg.


Monolith Classic kerámia grill grillkocsival és oldalasztallal, fekete és vörös színben

A Monolith grillkocsi mobil szabadtéri konyhává alakítja a kerámia grillezőt, az oldalsó asztal az ételek előkészítéséhez és a grilleszközök tárolására is alkalmas.
Rozsdamentes acélból készül a grillkocsi gumis lengéscsillapítókkal, retesz és pánt véd a nem kívánt mozgás ellen. 26 cm átmérőjű pneumatikus görgők biztosítják a sima mozgatását, tökéletes megoldást kínál grill csapatoknak, mobil vendéglátósoknak.
Grillkocsi: 84 x 70 x 80 cm, súlya: 42 kg.
Oldalasztal: 50 x 70 x 9/25 cm, súlya: 9 kg

"ÚJ GENERÁCIÓS" grillkocsi a Monolith grillekhez! 2018-as termék!

Classic vagy a LeChef grillhez, a mérete nem változott. A csőszerű keret rozsdamentes acélból készült, a falvastagsága duplájára nőtt.
Az alsó tárolófelülettel bővítve a grillkocsi egy kicsit magasabb, és kellemes munkát tesz lehetővé. A fafelületek már előkezeltek. Tetszés szerint oldalasztallal is választható.


A kerámia grillek ára tartalmazza az alábbi grilleszközöket is:
melegen tartó rács, hőterelőkő emelővel, füstölősín és forgács adagoló szett, faszéntartó kosár, rozsdamentes acél rácsemelő

Grill tartozékok kerámia grillekhez

<
Cikkszám Megnevezés Ár (Ft)
Monolith Grill
201000-BASIC
MONOLITH-Grill “BASIC” Modell Új 2019-es termék - fekete, acél kocsival és oldalpolcokkal 277.999
Monolith Grill
209002-BLACK
BBQ GURU Edition Classic grill - fekete, acél kocsi és oldalpolc nélkül 376.000
Monolith Grill
201001-BLACK
Classic grill - fekete, acél kocsival és oldalpolcokkal 393.700
Monolith Grill
201001-RED
Classic grill - vörös, acél kocsival és oldalpolcokkal 393.700
Monolith Grill
201002-BLACK
Classic grill - fekete, acél kocsi és oldalpolcok nélkül 346.500
Monolith Grill
201002-RED
Classic grill - vörös, acél kocsi és oldalpolcok nélkül 346.500
Monolith Grill
201003-C
Teakfa asztal Rozsdamantes nemesacél lábak és keret
grill nélkül csak asztal.
335.000
Monolith Grill
201004-BLACK
Classic grill - fekete teakfa asztallal
538.900
Monolith Grill
201004-RED
Classic grill - vörös, teakfa asztallal
538.900
Monolith Grill
201017-C
ÚJ Grillkocsi Classic grillhez, rozsdamentes acél, új alsó polc, magasabb kivitel!
Oldalasztal(201018-C) kiegészíthető rendelhető hozzá (+74 500 Ft)
A grill csak illusztráció!
287 000 Ft

A kerámia grilleket és grilleszközöket megtekintheti és megvásárolhatja Üzlet és Bemutatótermünkben , megrendelheti telefonon, megveheti webáruházunkban, szállítás a megrendelő igénye szerint történik.